Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین؛ سود سهام عدالت در سال‌های گذشته، مبلغی به ازای هر نفر درنظر گرفته و در تاریخی معین به حساب افراد واریز می‌شد. در روش جدید محاسبه سود، تعداد سهم سهامداران عدالت (روش مدیریتی مستقیم و غیرمستقیم) در شرکت‌ها و میزان سود به ازای هر سهم براساس عملکرد شرکت‌‌های سرمایه‌پذیر مدنظر قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲۸ اسفندماه، اولین مرحله واریز سود سهام عدالت صورت گرفت و دارندگان سهام ۵۰۰هزار تومانی، رقمی حدود ۲۰۰هزار تومان و دارندگان سهام یک میلیون تومانی، ۴۰۰هزار تومان دریافت کردند. پس از پرداخت مرحله اول سود سهام عدالت، زمان واریز مرحله دوم تا پایان ماه رمضان اعلام شد، اما سودی در این تاریخ به حساب مشمولان واریز نشد و پرداخت سود به زمان دیگری موکول شد.

حال دژپسند، وزیر امور اقتصادی و دارایی در جدیدترین اظهارات خود، از پرداخت ۵۰ درصد دوم سود سهام عدالت تا پایان تیرماه و قبل از عید قربان خبر داده است. به گفته وی، جلوگیری از اعمال فشار بر شرکت‌های سرمایه‌پذیر، دلیل تاخیر در پرداخت سود سهام عدالت بوده است. این در حالی است که پیش از اظهارات دژپسند، حسین فهیمی، مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، از معرفی و جریمه شرکت‌های سرمایه‌پذیر که سود سهام عدالت را واریز نکرده‌اند، خبر داده بود. اما تاکنون هیچ اقدام قانونی در این خصوص صورت نگرفته است.

از سوی دیگر، به گفته حسین امینی خواه، بازرس اتحادیه تعاونی‌های سهام عدالت، شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی تفاهم نامه‌هایی را قبل از واریز سود در اسفندماه سال ۹۹ با بانک‌ها تنظیم کرده بودند که بدون هیچ هزینه‌ای، سود سهام به حساب مشمولان روش غیرمستقیم واریز شود و در حین جمع آوری سود‌ها از شرکت‌های سرمایه‌پذیر، سود حاصل از خود سود‌ها در بانک نیز به دست سهامداران یا شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی برسد که سهامداران آن مردمی هستند که روش غیرمستقیم را انتخاب کرده‎اند. ولی متاسفانه شورای عالی بورس دریافت سود از شرکت‌های سرمایه‌پذیر و پرداخت آن به سهامداران را به شرکت سپرده‌گذاری محول کرد.

درواقع میتوان گفت روند پرداخت سود با چنین اقدامی، طولانی و پیچیده‌تر شده و موجب عملی نشدن وعده‌های شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، سازمان بورس و اوراق بهادار و وزارت اقتصاد درخصوص زمان یا نحوه واریز سود سهام عدالت شده است.

پربیننده ترین سنگین ترین صف های خرید و فروش / تقاضای فروش ۴۵۰میلیارد تومانی برای ساختمانی ها نمای پایانی بورس (۱۷خرداد۱۴۰۰) / شاخص کل با رشد هشت هزار واحدی به معاملات پایان داد منابع بیشتر در اتاق انتظار واریز به صندوق تثبیت بازار سرمایه بورس به کمک قطعی برق می آید! سیمان شاهرود و لامرد به بورس کالا می روند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سود سهام عدالت انتخابات ۱۴۰۰ شرکت های سرمایه پذیر سود سهام عدالت پرداخت سود شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۱۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟

زمان فروش باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس توسط مالکان خصوصی آنها مشخص شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در روز 5 اردیبهشت ماه سال جاری  مالکیت باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس رسماً به بخش خصوصی واگذار شد. بر این اساس 85 درصد از سهام باشگاه استقلال از سوی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، شرکت‌های تابعه آن شامل پتروشیمی بندر امام، پتروشیمی بوعلی سینا، پتروشیمی شهید تندگویان، پتروشیمی پارس و شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس واگذار شد و همین مقدار از سهام باشگاه پرسپولیس نیز به بانک‌های شهر (30 درصد)، ملت (20 درصد)، تجارت (20 درصد)، صادرات (پنج درصد)، رفاه (پنج درصد) و اقتصاد نوین (پنج درصد) انتقال پیدا کرد. 10 درصد سهام دو باشگاه نیز پیش‌تر به هواداران واگذار شده بود. طبق اعلام وزیر ورزش قرار است 5 درصد باقی‌مانده سهام دو باشگاه نیز به زودی به پیشکسوتان واگذار شود.

پرسپولیس و استقلال رسماً واگذار شدند/ سهم پیشکسوتان؛ 5 درصد

در این میان سؤالی مطرح است که آیا مالک خصوصی چه زمانی قادر به واگذاری باشگاه مورد تملکش است؟ پاسخ این سؤال نیازمند رعایت یک پیش‌نیاز است.

از آنجایی که دو باشگاه به‌صورت اقساطی خریداری شدند، طبق توافق صورت گرفته، سرخابی‌ها تا شش سال زیر نظر سازمان خصوصی‌سازی خواهند بود و مالکان بخش خصوصی آنها باید تا تاریخ معین شده، اقساط خود را  به دولت بپردازند. حتی اگر بخش خصوصی سریع‌تر از زمان موعود (پیش از شش سال)، اقساط خود را تسویه کند، می‌تواند فردای همان روز سهام باشگاه موردنظر را در فرابورس عرضه کند. در غیر این‌صورت بعد از پایان شش سال و تسویه مطالبات دولت از محل سرخابی‌ها، بخش خصوصی قادر به فروش سرخابی‌ها خواهد بود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • خبرخوش برای سهامداران عدالت/تا این تاریخ سود را پرداخت می‌کنیم
  • سود مرحله سوم سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند بخوانند
  • تاریخ دقیق واریز مرحله سوم سود سهام عدالت مشخص شد
  • دارندگان سهام عدالت برای دریافت سود عجله کنند / فرصت یک هفته‌ای برای دریافت معوقات سود سهام عدالت
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده اند این مطلب را بخوانند
  • اگر سود سهام عدالت نگرفتید بخوانید!
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • خبر مهم درباره واریز سود سهام عدالت | جیب دارندگان سهام عدالت پرپول می‌شود